Najmlađa žrtva korona virusa u svijetu beba stara šest nedelja u SAD
ilustracija

Najmlađa žrtva korona virusa u svijetu beba stara šest nedelja u SAD

Beba stara šest nedelja preminula je u Konektikatu od korona virusa, a prema tvrdnjama zdravstvenih radnika, ona je najmlađa žrtva u svijetu do sada.

Kako prenosi "Dejli mejl", dijete je prošle nedelje dovedeno u bolnicu, ali ljekari nisu uspeli da spasu život bebe. Pošto je urađen test juče, ustanovljeno je da je beba bila pozitivna na korona virus.

"Ovo je stvarno tužno. Vjerujemo da je ovo najmlađa žrtva korona virusa do sada u svijetu. Ovo je virus koji napada bez milosti one koji su najranjiviji. Ovaj slučaj ukazuje koliko je važno da ostanete kod kuće i ne izlažete se drugim ljudima. Vaši životi, ali i životi drugih osoba bukvalno zavise od toga. Naše molitve su sa porodicom - napisao je na "Tviteru" guverner Konektikata Ned Lamont.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.