Jedan oboljeli u KAP-u, privremeno zatvorena i dezinfikovana fabrika
Ilustracija

Jedan oboljeli u KAP-u, privremeno zatvorena i dezinfikovana fabrika

U fabrici Silumina/legura Kombinata aluminijuma jedan zaposleni je pozitivan na koronavirus zbog čega je kompanija Uniprom sve zaposlene koji su sa njim bili u kontaktu uputila na proceduru Instituta za javno zdravlje, dok je fabrika dezinfikovana,prenose Vijesti.

"Kod jednog zaposlenog, koji je prethodnih osam dana bio kući, juče je potvrđeno prisustvo novog koronavirusa. Iz preventivnih razloga, ipak smo zatvorili čitavu fabriku, upitili na Institut za javno zdravlje sve osobe koje su bile s njim u kancelariji i u kontaktu. Dezinfikovali smo potpuno ovu fabriku kao i čitav KAP, što se svakako kontinuirano i radi", saopšteno je Vijestima iz Uniproma koji upravlja proizvodnjom u KAP-u u stečaju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.