Moskva: Haos u bolnicama, svakodnevno stižu prijetnje bombaškim napadima
Ilustracija

Moskva: Haos u bolnicama, svakodnevno stižu prijetnje bombaškim napadima

Pet bolnica u Moskvi primilo je danas anonimne dojave o postavljenim bombama i to u mejlovima poslatim na adrese elektronske pošte.

Prijetnje o postavljenim bombama primila je i vazduhoplovna služba za letove od Moskve do Krasnodara, od Krasnojarska do Moskve, Moskve do Perma i od Moskve do Sankt Peteburga, prenosi Tas.

Posljednjih mjeseci nepoznate osobe uputile su više anonimnih prijetnji o postavljenim bombama u sudovima, školama, bolnicama, aerodromima, željezničkim stanicama.

Te anonimne poruke i dalje nastavljaju da stižu, a oni koji upućuju pijretnje zahtijevaju isplate u bitkoinima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.