Umrla od koronavirusa

Starija žena odbila da je ljekari stave na respirator: Imala sam dobar život, pomognite nekoj mlađoj osobi

Starija žena umrla je u Belgiji nakon što je odbila da je ljekari stave na respirator, poručivši da je imala dobar život i da lekari pomognu nekoj drugoj, mlađoj osobi koja se bori sa koronavirusom i treba joj pomoć pri disanju.

Naime, Suzan Hoilerts (90) iz Binkoma u Belgiji rekla je ljekarima da ne želi da je priključe na respirator.

"Ne želim da me stavite na respirator. Sačuvajte ga za nekog mlađeg. Imala sam dobar život", navela je ona, prenose strani mediji.

Ona je u bolnicu primljena 20. marta, kada su je testirali na koronavirus. Bila je pozitivna na koronavirus, smještena u izolaciju i njena ćerka Džudit nije uspjela da se pozdravi i bude uz nju na samrti.

"Nisam imala priliku da se oprostim od nje, niti da prisustvujem sahrani", rekla je Džudit, te dodala da ne zna kako se njena majka zarazila, jer je bila stalno u kući i poštovala mjere izolacije.

Džudit je dodala da je njena majka i prošle godine bila u bolnici zbog upale pluća.

"Kada su je odveli u bolnicu rekla mi da ne plačem i da sam uradila sve što sam mogla", naglasila je Džudit, prenosi Foxnews.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.