POWERCHINA donirala 20.000 medicinskih maski:  Vrlo smo voljni da pružimo svoju ruku i podržimo naše prijatelje u Crnoj Gori

POWERCHINA donirala 20.000 medicinskih maski: Vrlo smo voljni da pružimo svoju ruku i podržimo naše prijatelje u Crnoj Gori

POWERCHINA, preko svoje podružnice POWERCHINA SICHUAN Electric Power Engineering Co., Ltd. donirala je 20.000 jednokratnih medicinskih maski preko Ambasade Crne Gore u Pekingu, kako bi podržala napore Crne Gore u borbi protiv epidemije virusa COVID-19.

 “Primjetili smo da je ova pandemija trenutno zahvatila gotovo cijelu Evropu i Crna Gora se može suočiti sa veoma zahtjevnom prevencijom epidemije i kontrolom situacije. Nama su crnogorske kolege pravovremeno ponudile veliku pomoć tokom teškog perioda u februaru, kada je pandemija zahvatila Kinu, i donacija Amabsade Crne Gore u Pekingu kineskim građanima bila je dirljiva i ohrabrujuća. Sada, kada ste vi u velikoj potrebi, vrlo smo voljni da pružimo svoju ruku i podržimo naše prijatelje u Crnoj Gori u zajedničkoj borbi protiv epidemije”, kazali su iz kompanije POWERCHINA-SICHUAN.

Medicalcargo2

Takva donacija u ovom trenutku još jednom pokazuje dobru i čvrstu vezu naroda Kine i Crne Gore, i sem toga ističe veliku društvenu odgovornost koju POWERCHINA i njena podružnica kao vodeća kineska kompanija u državnom vlasništvu, pokazuju na globalnom nivou.

POWERCHINA-SICHUAN je, inače, dio POWERCHINA grupe, koja je mega sveobuhvatna i najveća grupa za izgradnju električne energije u svijetu, sa punim integrisanim industrijskim lancem u energetici, vodnim resursima i životnoj sredini, infrastrukturi i nekretninama. Do kraja 2018. fiskalne godine, POWERCHINA je ostvarila 109 milijardi Eura ukupne imovine, 51.9 milijardi Eura prihoda i rangirana je kao 161. među 500 najbogatijih kompanija svijeta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.