U BiH više od 440 potvrđenih slučajeva koronavirusa, u Republici Srpskoj 243
Ilustracija

U BiH više od 440 potvrđenih slučajeva koronavirusa, u Republici Srpskoj 243

U Bosni i Hercegovini je do srijede ujutru ukupno registrovano više od 440 slučajeva koronavirusa.

Ministar zdravlja Republike Srpske Alen Šeranić potvrdio je novih 17 slučajeva zaraze od koronavirusa od 157 testiranih uzoraka u tom bh. entitetu.

Od tog broja četiri osobe su iz Bijeljine, po dvije iz Kotor Varoši, Istočne Ilidže i sa Pala, kao i po jedna osoba iz Banjaluke, Milića, Zvornika, Šekovića, Mrkonjić Grada, Teslića i Ribnika. Riječ je o osam žena i devet muškaraca.

Zaključno sa srijedom, u Republici Srpskoj su registrovana 243 slučaja koronavirusa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.