Novih 11 inficiranih koronavirusom, ukupno 120
Ilustracija

IJZ

Novih 11 inficiranih koronavirusom, ukupno 120

Od sinoćnjeg presjeka u 18:00 časova pa do jutros u 8:00 analizirano je 86 uzoraka među kojima je bilo 11 pozitivnih rezultata. Time je broj oboljelih u Crnoj Gori porastao na 120, saopštio je direktor Instituta Boban Mugoša.

Novooboljeli su registrovani u Podgorici (10) i Nikšiću (1).

U karantinima se trenutno nalazi 1096 osoba, 50 manje nego prethodnog dana, saopštila je Vesna Miranović, dodajući da je 50 osoba sprovedeno u kućnu izolaciju. 

"Prostor je dizinfikovan i spreman da primi novu grupu koja će danas oko 13:30 stići iz Srbije," navela je ona. 

Mugoša je saopštio da je većina slučajeva povezano sa prethodnim slučajevima.


Slučajevi po opštinama su:

Podgorica 49

Tuzi 33

Bar 10

Ulcinj 8

Andrijevica 7

Budva 4

Herceg Novi 4

Tivat 2

Danilovgrad 1

Bijelo Polje 1

Nikšić 1
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.