U Severnoj Makedoniji od koronavirusa umrle još dvije osobe, ukupno devet preminulih
Skoplje, foto: EPA/EFE

U Severnoj Makedoniji od koronavirusa umrle još dvije osobe, ukupno devet preminulih

U Severnoj Makedoniji su od koronavirusa umrle još dvije osobe, pa je ukupan broj preminulih porastao na devet, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

U Klinici za infektivne bolesti u Skoplju su od Covida-19 umrli 45-godišnji muškarac iz Kumanova i 78-godišnjak iz Debra.

Muškarac iz Kumanova je imao i dijabetes, atrijalnu fibrilaciju, hipertenziju i gojaznost, a pacijent iz Debra hronični opstruktivni bronhitis (HOB) i hipertenziju i primao terapiju za oba hronična oboljenja, prenosi B92.

U Sjevernoj Makedoniji su u posljednja 24 sata potvrđena 44 nova slučaja koronavirusa, tako da je do sada dijagnostikovano ukupno 329 oboljelih.

Po gradovima, u Kumanovu ima 23 novozaražena, u Skoplju 11, u Tetovu četiri, u Bitolju tri, Strugi dva i u Prilepu jedan.

U Skoplju je do sada registrovano ukupno 175 zaraženih.

U Sjevernoj Makedoniji je u posljednja 24 sata obavljeno 329 testova na koronavirus, a ukupno do sada 3,52 hiljade.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.