Uhapšena tri Beranca: Jedan odbio legitimisanje i pocijepao policajcu rukav, dva prevozila više llca
Ilustracija

Uhapšena tri Beranca: Jedan odbio legitimisanje i pocijepao policajcu rukav, dva prevozila više llca

Beranska policija je, 27. marta, sprovodeći aktivnosti na kontrolisanju poštovanja privremenih mjera na jednom stadionu zatekla pet lica, gdje su i legitimisani.

"Jedno lice, D.B. je odbilo da da na uvid dokumenta službeniku policije kada je u pravcu policajca bacio plastičnu flašu i fizički nasrnuo na jednog službenika i pocijepao mu rukav od jakne. On je odmah lišen slobode i doveden u prostorije Centra bezbjednosti Berane", saopšteno je iz Uprave policije.

D.B. je kako se navodi, lišen solobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i on je privreden nadležnom tužiocu na dalje postupanje.

Od ostalih lica, N.Š. (19), D.R. (22) i J.S. (33) su prikupljena obavještenja na okolnosti okupljanja i zadržavanja više od dva lica na otovrenom prostoru i spisi su dosatavljeni tužiocu koji se izjasnio da u radanjama ovih lica nema elemenata krivičnog djela jer su izjavila da nisu bili u grupi već da su trening obavljali samostalno.

Osim toga, u Beranama su zbog prevoza više od dva lica u vozili lišili slobode A.B. (25) i M.O. (28).

"U oba slučaja policija je prilikom kontrola vozila ovih lica zatekla još po dvije osobe što je suprotno privremenoj mjeri. Osumnjičeni se terete za krvično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima zas uzbijanje opasne zarazne bolesti", kazali su iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.