Poručio da neće biti izuzetaka

Nuhodžić proveo noć na terenu sa policajcima: Rade svoj posao profesionalno, rizikujući svoje zdravlje zbog građana (VIDEO)

Ministar unutrasnjih poslova Mevludin Nuhodžić obišao je prošle noći policajce koji kontrolišu poštovanje mjera Nacionalnog koordinacionog tijela i poručio da su mjere donijete sinoć neophodne za zaštitu građana u predstojećem kritičnom periodu, da vjeruje da će građani poštovati mjere, i da su nadležne institucije odlučne da sve mjere sprovedu bez izuzetka.

"Neće biti tolerancije, neće biti pošteđenih, neće biti privilegovanih. Svi koji ne budu poštovali mjere biće procesuirani bez izuzetka“, poručio je ministar.

Nuhodžić je rekao da se uvjerio da policija radi odgovorno svoj težak i rizičan posao čineći ogromne napore da zaštiti zdravlje svih nas.

"Policijski službenici, večeras sam se u to uvjerio, rade posao profesionalno, posvećeno i požrtvovano. I kao ministar unutrašnjih poslova im se zahvaljujem. Ne samo policajcima sa kojima sam večeras razgovarao nego i svima onima koji su širom Crne Gore večeras na zadacima i svakog dana na teškom i odgovornom poslu u interesu našeg zdravlja i naših života", kazao je ministar.

49718381347b04b428a53o

On je takođe posebnu zahvalnost izkazao rukovodstvu policije koje je u teškoj i kritičnoj situaciji pokazalo izuzetno dobro organizovanje situacije.

Nuhodžić je istakao da je ovo bitka svakog građanina pojedinačno, i da jedino zajedno mogu pobijediti u ovoj situaciji, nikako oslanjajući se samo na državu.

"Moramo biti individualno odgovorni da poštujemo mjere i propise koje donose nadležni organi, a koji su u interesu našeg zdravlja i zdravlja građana Crne Gore. Jedino tako možemo pobijediti“, zaključio je ministar Nuhodžić.

4971806948106a9af1392o

On je poručio građanima Crne Gore da su država i policija uvjek uz njih.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.