Ruštu Redžber u kritičnom stanju zbog koronavirusa
Ruštu Redžber

Legendarnom golmanu se stanje pogrošava

Ruštu Redžber u kritičnom stanju zbog koronavirusa

Čuveni turski golman Ruštu Redžber, rekorder po broju utakmica za fudbalsku reprezentaciju te zemlje, u kritičnom je stanju, nakon što je prije dva dana bio pozitivan na koronavirus i prebačen je u bolnicu.

Kako je objavila njegova supruga Isil, stanje 46-godišnjeg bivšeg čuvara mreže Antalije, Fenerbahčea, Barselone i Bešiktaša, se pogoršava i svi su u šoku, javlja Tanjug.

Pojedini turski mediji prenose da ga je upravo supruga zarazila, jer nije bila u samoizolaciji po povratku iz SAD, ali ona to demantuje.

Redžber je sa Turskom stigao do trećeg mjesta na Mundijalu 2002, a tri puta je učestvovao na Evropskim prvenstvima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.