Za dobrobit i zdravlje svih građana

Crnogorska policija: Kršenje mjera će biti sankcionisano bez izuzetka

Kršenje mjera koje je usvojilo Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti će biti sankcionisano bez izuzetka, poručuju iz crnogorske policije.

Nova privremena mjera u cilju zaštite zdravlja građana od širenja infekcije novim korona virusom je zabrana izlaska iz objekta stanovanja  i to u periodu od 19:00 - 05:00 časova od ponedjeljka do petka i od 13:00 u subotu do 05:00 h u ponedjeljak.

Na snagu su stupile nove mjere o sprječavanju širenja koronavirusa kojima se ograničava kretanje građana. Svi koji budu zatečeni u kršenju ovih naredbi biće uhapšeni i krivično procesuirani, bez kompromisa i bilo kakvog izuzetka - objavila je Uprava policije na Twiteru.

Poručuju da nijedan građanin naše države ne treba da gaji iluzije da će u ovoj borbi biti presedana i izuzetaka i oni koji ugrožavaju javno zdravlje i bezbjednost svih nas neće biti pošteđeni i privilegovani pred zakonom.

"Policija će odgovoriti aktuelnim iskušenjima i potvrditi zajednici da je naša vodilja isključivo dobrobit i zdravlje svih građana, prestupnike krivično gonimo bez zadrške. Hvala vam što nam vjerujete! ", zaključuju iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.