Centralna banka donirala 100.000 eura NKT-u za zarazne bolesti
CBCG

Centralna banka donirala 100.000 eura NKT-u za zarazne bolesti

Centralna banka Crne Gore donirala je danas 100.000 eura na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, u cilju pomoći za ublažavanje posljedica pandemije novog koronavirusa.

„Naša država, Vlada, ekonomija, kao i oni koji se nalaze na prvoj liniji odbrane od novog koronavirusa – zdravstveni radnici, pred najvećim su izazovom u posljednjih nekoliko decenija. Ovom donacijom želimo da damo svoj doprinos u borbi protiv pandemije i podržimo one kojima je to u ovom trenutku najpotrebnije", saopšteno je iz CBCG.

Centralna banka se, kao društveno-odgovorna institucija, na ovaj način još jednom pridružila institucijama, kompanijama i pojedincima u prikupljanju sredstava za borbu protiv pandemije. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.