Protiv 100 osoba pokrenuti su postupci zbog kršenja mjera
Ilustracija

Nema tolerancije

Protiv 100 osoba pokrenuti su postupci zbog kršenja mjera

U svim osnovnim državnim tužilaštvima u Crnoj Gori protiv 100 osoba pokrenuti su postupci zbog kršenja niza Vladinih mjera.

Od tog broja 50 je pokrenuto pred Osnovnim državnim tužilaštvom u Podgorici, saopštila je za TVCG državna tužiteljka Milica Anđelić Mandić.

"Dakle radi se o onim licima koji se sumnjiče da su izvršili krivično djelo nepostupanje po naredbama i ugrozili javno zdravlje," navela je Anđelić Mandić.

Ona je apelovala na građane da prvo vode računa o sebi, a onda i o tome da se ne nađu na udaru Državnog tužilaštva.

"Nema tolerancije za izvršioce krivičnih djela. Iz prethodnog perioda se moglo vidjeti da ODT ne prepoznaje političare, vršioce drugih važnih dužnosti, bez izuzetka sprovodimo zakon. Svako ko krši mjere biće priveden," ponovila je ona.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.