Bjelopoljac trčao 28km da bi podržao zaražene od korona virusa u CG: Po km za svakog
Nijaz Avdić

Bjelopoljac trčao 28km da bi podržao zaražene od korona virusa u CG: Po km za svakog

U doba krize, mnogi građani Crne Gore iskazuju solidarnost na sebi svojstven način.

Nijaz Avdić, Bjelopoljac, ili kako on voli da kaže Crhljanin, inače poznati sportski radnik, svoju solidarnost je riješio da iskaže na zaista nesvakidašnji način.

"Za svaku inficiranu osobu u CG istrčaću po 1km kao izraz empatije i podrške. Pošto je Bijelo Polje grad u kojem dosad nema inficiranih novim korona virusom, želim da naši prijatelji iz Podgorice, Tuzi, Ulcinja, Andrijevice, Bara, H.Novog, Berana, Tivta i Budve znaju da su u našim mislima. Danas sam istrčao svojih prvih 28km, nastaviću tako dok me zdravlje bude služilo", kazao je Avdić.

Untitled

 Nada se da neće morati da trči još mnogo, ni kilometara, a ni dana.

"Pozivam sve zdrave ljude da se nađu prijateljima, komšijama a zašto ne i neznancima pri ruci. Ja podršku dajem trčanjem jer druge mogućnosti nemam. Iako su za trčanje najzaslužnije noge, ja prije svega trčim srcem. Veliko hvala mojim prijateljima, koji ne žele da se reklamiraju, a koji mi logistički, ali i na druge načine pomažu u ovom poduhvatu", kazao je Avdić na gradskom trgu u Bijelom Polju nakon tri sata trčanja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.