Berane: U eksploziji uništen automobil policijskog službenika
Foto:Radio Berane

Berane: U eksploziji uništen automobil policijskog službenika

U noći između petka i subote oko tri sata odjeknula je stravična eksplozija u ulici Osme crnogorske brigade u strogom centru Berana.U njoj je potpuno uništen privatni automobil Gorana Pešića, rukovodioca Jedinice za Opšti kriminalitet Centra bezbjednosti Berane, saopštila je Uprava policije.

Prilikom detonacije u gusto naseljenom kvartu nije bilo stradalih i povrijeđenih.

"Vozilo je bilo parkirano ispred zgrade u kojoj službenik Uprave policije živi.Vozilo marke VW Golf II je u potpunosti uništeno a šteta je nastala i na vozilu koje je se nalazilo u neposrednoj blizini.", navodi se u policijskom saopštenju.

Preliminarne analize, dodaju, upućuju na sumnju da je eksplozija podmetnuta.

"Preduzimaju se intenzivne policijsko – tužilačke aktivnostiu u cilju utvrđivanju svih činjenica pod kojima je došlo do ovog događaja i procesuiranju lica odgovornih za eksploziju.", saopštavaju iz UP.

Od siline eksplozije oštećen je i “reno klio” koji je bio parkiran pored njega, javio je Radio Berane.

Od siline eksplozije, koja je oko tri sata poslije ponoći probudila grad, popucala su mnoga stakla na okolnim zgradama u ulici Osme crnogorske brigade.

O koliko jakom eksplozivu se radilo govori činjenica da je pod automobila ispod mjesta suvozača potpuno probijen, a u asfaltu je ostao krater dubine šest centimetara, navodi Radio Berane.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.