Bjelopoljcu pritvor do mjesec dana
ilustracija

Bjelopoljcu pritvor do mjesec dana

Bjelopoljcu M.Đ. , koji je otvorio ugostiteljski objekat uprkos zabrani, određen je pritvor do mjesec dana, saopšteno je iz Uprave polcije.

Sudija za istragu odredio je istragu do 30 dana za lice koje je prekršilo privremenu mjeru za suzbijanje širenja korona virusa. Policija je ovo lice sprovela u Istražni zatvor Bijelo Polje - saopštila je Uprava policije.

M.Đ. (48)  je uhapšen 24. marta  kao vlasnik ugostiteljskog objekta „Srpski klub” zbog sumnje da je počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti u sticaju sa krivičnim djelom sprječavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

"On je otvorio ugostiteljski objekat „Srpski klub” uprkos izrečenim privremenim mjerama Ministartsva zdravlja u cilju sprječavanja širenja korona virusa.

U trenutku kada su policijski službenici pristupili kontroli ugostiteljskog objekta, M.Đ. je pokušao policijske službenike da sprječi da uđu u ugostiteljski objekat koristeći fizičku snagu kada je odgurnuo jednog službenika policije.", podsjetili su iz policije.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.