Vučić: Spremni smo da poklonimo Crnoj Gori pet respiratora

Vučić: Spremni smo da poklonimo Crnoj Gori pet respiratora

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je da je Srbija na granici zaplijenila tri respiratora i rekao da je ta zemlja spremna da pokloni Crnoj Gori tri respiratora, plus dva za Pljevlja i Bijelo Polje.

"Nijesmo oteli nijedan respirator, niti smo uzeli išta bilo kome, već smo ih kupili kao svaki savjestan kupac, što je i njihova posrednička kompanija saopštila", rekao je Vučić.

On je istakao da je Srbija spremna da Crnoj Gori poklini respiratore.

"Mi smo spremni i razgovararali smo o tome da poklonimo njihovoj vladi tri respiratora. Ne moraju da plate nijedan dinar. Spremni smo i da na molbu Andrije Mandića da damo po jedan respirator za bolnice u Pljevljima i Bijelom Polju i da ih isporučimo odmah", rekao je Vučić.

"U poslednje u dvije nedelje isporučili smo Crnoj Gori više od 40.000 tona hrane jer želimo najbolje odnose sa Crnogorcima i Srbima, a ne da nas vladini službenici svađaju" kazao je Vučić, prenosi Beta.

On je najavio i pomoć Kosovu i Republici Srpskoj u opremi i lijekovima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.