U Nikšiću, Danilovgradu, Cetinju i Žabljaku kršili prijevremene mjere
Ilustracija

U Nikšiću, Danilovgradu, Cetinju i Žabljaku kršili prijevremene mjere

Policija je Nikšiću, Danilovgradu, Cetinju i Žabljaku procesuirala šest lica zbog kršenja privremenih mjera donijetih zbog sprječavanja širenja korona virusa.

Kivična prijava je podnijeta u Nikšiću zbog kršenja privremenih mjera, pa je protiv R.Đ. zbog prevoza više od dva lica vozilom podnijeta krivična prijava.

"U vozilu se nalazilo lice koje nije imalo prijavljen boravak iz Republike Srbije i njemu je donijeto rješenje o samoizolaciji", saopšteno je iz Uprave policije.

Danilovgradska policija je juče na magistralnom putu Podgorica – Nikšić zaustavili vozilo kojim je upravljao M.Ć. (35) dok se u vozilu nalazio N.Đ. (36).

"Kontrolom je utvrđeno da su lica prekršili odluku o zabrani putničkog međugradskog saobraćaja, te da ne posjeduju potvrdu o potrebi kretanja van mjesta prebivališta. Oni su lišeni slobode zbog sumnje da su počinili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti", saopšteno je.

U Cetinju je kako se navodi, juče lišen slobode Z.L. (39) iz Podgorice zbog istog krivičnog djela.

"Policija je ovo lice kontrolisala u saobraćaju kada je utvrđeno da se sa njim u vozilu nalaze još dva lica, te je on na ovaj način rekršio privremenu mjeru zabrane prvoza više od dva lica u voziilu", saopšteno je.

U Žabljaku je registrovano kršenje zabrane međugradskog saobraćaja, te je protiv S.Š. (52) i D.B. (59), oba lica iz Budve, podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su počinili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.