Dio Bijelog Polja bez vode: Kvar zbog građevinskih radova
Ilustracija

Dio Bijelog Polja bez vode: Kvar zbog građevinskih radova

Jedan dio Bijelog Polja danas će od 13 sati i 30 minuta biti bez vode, saopšteno je iz Vodovoda Bistrica.

Vodosnabdijevanje se obustavlja za sledeće djelove grada i naselja: Resnik od semafora, Francuska mahala, Rasovo, Strojtanica, Njegnjevo, Gubavač i Voljavac.

"Obustavljanje vodosnabdijevanja vrši se zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži u Resniku koja je oštećena usljed izvođenja građevinskih radova na rekonstrukciji Ulice 1 u Resniku od strane izvođača radova D.O.O. „KONSTRUKTOR GROUP“ Bijelo Polje.

Uspostavljanje urednog vodosnabdijevanja za gore pomenuta naselja očekujemo nakon otklanjanja kvara", saopšteno je.

Iz Vodovoda apeluju na nadležne, investitore i izvođače radova, da svoje raove ograniče ili obustave na dijelovima rekonstrukcije svih saobraćajnica u ovoj vanrednoj siruaciji kada je voda za piće itekako neophodna za očuvanje zdravlja i održavanje higijene zbog aktuelnog virusa COVID 19.

"Svaka obustava vodosnabdijevanja izaziva niz novih problema na vodovodnoj mreži koja je izuzetno stara čime se narušava urednost vodosnabdijevanja. Još jednom apelujemo na sve nadležne, investitore i izvođače da ograniče ili obustave svoje radove na djelovima gdje su naše vodovodne i kanalizacione cijevi, kako ne bi imali obustavu vodosnabdijevanja, a sve u skladu sa preporukama i mjerama Vlade Crne Gore i Ministarstva zdravlja", poručuju iz Vodovoda Bistrica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.