Goran Božović podnio ostavku na sve funkcije u Crnogorskoj
Goran Božović

"Razumijevanje s rukovodstvom partije u konstantnom padu"

Goran Božović podnio ostavku na sve funkcije u Crnogorskoj

Goran Božović, dosadašnji potpredsjdnik Crnogorske i predsjednik Opštinskog Odbora Crnogorske Tivat podnio je ostavku na sve funkcije i članstvo u Crnogorskoj.

"Podnio sam ostavku na sve funkcije i članstvo u Crnogorskoj jer u narednom periodu, a nakon završetka borbe sa pošasti koja nas je sve zadesila, želim se u potpunosti posvetiti borbi za promjene i bolji životni ambijent u Tivtu, djelujući kroz građansku nestranačku listu koja je kandidovana za predstojeće lokalne izbore i na čijem sam čelu", naveo je Božović.

On je kazao da je razumijevanje s početka sa rukovodstvom partije, konkretno s predsjednicom, vremenom bilo sve manje, te da se više ne može naći zajednički model djelovanja koji bi bio adekvatan na obostrano zadovoljstvo te je istakao da se odlučio za ovaj korak

"Smatram da je ovo poštena odluka i prema građanima Tivta, kako bi bila otklonjena svaka eventualna sumnja o iskrenosti kandidovanja građanske nestranačke liste, koja ima za cilj iskren i posvećen rad u beskompromisnoj borbi za promjenu neodgovorne i štetne vlasti u Tivtu, bez opterećivanja temama visoke politike, o kojima se ne odlučuje na lokalnom nivou. Prioritet mog djelovanja je konkretna borba za dobrobit lokalne zajednice i svih građana Tivta, i smatram da je ova odluka u datim okolnostima najodgovornija", poručio je Božović.

Božović je zaključio da je "najvažnije da pokažemo zrelost i odgovornost, i da kao društvo pobijedimo u borbi protiv Covid-19 uz što je manje moguću štetu, iz čega je potrebno izvući brojne pouke".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.