Prijestonica Cetinje nastavlja dezinfekciju ulaza u stambenim zgradama
Foto: Prijestonica Cetinje

Prijestonica Cetinje nastavlja dezinfekciju ulaza u stambenim zgradama

Prijestonica Cetinje u saradnji sa kompanijom „Slavisan ddd“ nastaviće danas preventivnu dezinfekciju ulaza stambenih zgrada u više gradskih naselja.

"Radnici Slavisana akciju će započeti dezinfekcijom ulaza Opšte bolnice „Danilo I“, nakon čega će taj posao biti nastavljena u zgradi Cetkoma, Crvenkapi, u naselju „Luke Ivaniševića“, Gradiću Pejton, Plavenkapi i drugima", navodi se u saopštenju Prijestonice.

Oni su naveli da je već završena dezinfekcija romskog naselja na Zagrablju, a da radnicima Slavisana podršku pružaju službenici Komunalne policije i zaposleni u "d.o o. Komunalno Cetinje". Istaknuto je da je juče, kada je akcija započeta, uspješno završeno dezinfikovanje 82 ulaza stambenih zgrada.

"Dezinfekcijom su, podsjetimo, obuhvaćeni ulazi zgrada, stepeništa od prvog do posljednjeg sprata, kao i podrumske prostorije. Sat nakon završetka dezinfekcije stanarima se ne preporučuje da izlaze iz stanova", saopšteno je.

U saopštenju su kazali da će Prijestonica Cetinje i preduzeće Slavisan nakon dezinfekcije u stambenim zgradama, taj posao nastaviti u objektima državnih ustanova i institucija, kao i javnih preduzeća čiji je osnivač Prijestonica. Takođe u planu je da budu dezinfikovani i svi nadzemni i podzemni kontejneri u gradu, kao i prostor gdje se nalaze.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.