"Ples za sve oni koji poštuju mjere zabrane"

Policajci u Andori plešu za djecu koja su ostala u karantinu (VIDEO)

Grupa policajaca iz Andore na zanimljiv je način odlučila da razveseli mališane u karantinu. Naime su policajci u Andori plesali uz dečiju pjesmicu "Baby Shark" za djecu u karantinu.

Policajci su rekli da su se na ovaj potez odlučili kako bi ohrabrili djecu koja su usled pandemije koronavirusa prisiljena da ostanu u kući i tako se odreći svoje svakodnevnice koja je donedavno uključivala odlazak u školu, vrtić, park, na igralište, prenosi Klix.ba.

Takođe, policajci su plesom htjeli da zahvale svima koji poštuju mjere zabrane.

Policija širom svijeta na razne načine, između ostalog i plesom, zahvaljuje građanima koji čine sve što mogu kako bi se spriječilo širenje zaraze.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.