Nacionalni park pohvalio reakciju novinara

Novinar postao hit kad je uočio krdo bizona (VIDEO)

Novinar televizije u Montani postao je hit na Tviteru zbog reakcije kad je uočio da prema njemu ide krdo bizona.

Dion Brokston iz filijale CNN-a KTVM izvještavao je iz Nacionalnog parka Jelouston juče kad je primijetio da prema njemu ide krdo bizona. Park je zatvoren do daljnjega zbog pandemije koronavirusa, prenosi Index.hr.

Brokston je snimao, a video svog susreta objavio je na Tviteru. Bizoni se na snimku uopšte ne vide, no reakcija novinara govori puno toga. "O moj bože. O moj bože", govori Brokston prije nego što uzme pauzu. "O ne, ne zezam se ja s vama", rekao je prije nego što je ubrzano počeo kupiti stvari.

Bizone je snimio izbliza kad je bio na sigurnom i izgledali su ogromno, no bez obzira na to, mnogi su se odmah počeli šaliti.

Nacionalni park na Tviteru je pohvalio reakciju novinara i naveo ga kao primjer ponašanja pri susretu s divljim životinjama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.