U Baru i Cetinju tri lica procesuirana zbog oružja, pljačke marketa i apoteka i nedozvoljene trgovine cigaretama
Ilustracija

U Baru i Cetinju tri lica procesuirana zbog oružja, pljačke marketa i apoteka i nedozvoljene trgovine cigaretama

Barska policije je prethodnih dana lišila slobode dva lica zbog razbojništava i neovlašćenog držanja oružja, dok je policije na Cetinju jedno lice procesuirala zbog nedozvoljene trgovine.

Policija u Baru je lišila slobode F.M. (57) iz Bara zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružje i eksplozivnih materija.

"Policija je kod ovog lica pronašla i oduzela oko 21 kilogram privrednog eksploziva i 31 električnu detonatorsku kapislu", saopšteno je iz Uprave policije.

Osim toga, barska policija je lišila slobode D.Š. (46) iz Republike Srbije zbog sumnje da je počinio dva krivična djela razbojništvo.

"On je ova djela počinio, kako se sumnja, na štetu apoteke i marketa, na način što je uz prijetnju nožem od zaposlenih otuđivao novac. Pretresom prostorija koje ovo lice koristi policija je pronašla tragove i dokaze za koje se sumnja da potiču iz krivičnog djela.  Provjerom preko zajedničkog centra za policijsku saradnju – Trebinje utvrđeno je da se D.Š. potražuje na teritoriji Srbije zbog više krivičnih djela", saopšteno je iz policije.

Policija u Cetinju je zajedno sa Komunalnom policijom, vršeći obilazak grada u cilju kontrolisanja poštovanja mjera izrečenih od strane nadležnih organa za suzbijanje širenja korona virusa, zatekla lice M.A. (58) iz Cetinja kako vrši prodaju duvanskih proizvoda.

"Pregledom lica  i vozila koje koristi M.A. pronađeno je ukupno 1.935 paklica raznih vrsta cigareta. Protiv ovog lica je podnijeta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina", kazali su iz policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.