CETI donira 10.000 eura za borbu protiv pandemije virusa COVID 19
Ilustracija

CETI donira 10.000 eura za borbu protiv pandemije virusa COVID 19

Centar za ekotoksikološka ispitivanja Podgorica(CETI) donirao je 10.000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu za borbu protiv koronavirusa.

"Društvena odgovornost i solidarnost pojedinaca kao i institucija najviše dolazi do izražaja u teškim vremenima.Tehnički kapaciteti i ekspertska znanja Centra za ekotoksikološka ispitivanja Podgorica (CETI) na raspolaganju su Državi, privredi i građanima 24 sata dnevno.

Donacijom u iznosu od 10.000 eura CETI daje dodatni doprinos, kako bi se posledice pandemije gripa Covid 19 u našoj zemlji  svele na najmanju moguću mjeru", saopšteno je iz CETI.

Oni su izrazili divljenje i duboko poštovanje svim zdravstvenim radnicima, a posebno zaposlenim Instituta za javno zdravlje Crne Gore kao i Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti na izuzetnom zalaganju, hrabrosti i djelovanju u očuvanju zdravlja građana Crne Gore.

"Pozivamo sve građane i privrednike da se odgovorno ponašaju i poštuju sve mjere i preporuke u cilju čuvanja zdravlja svih nas", zaključuju iz CETI.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.