Vlasnik pekare u Nikšiću snizio cijenu hljeba
Pekara La Montenergo

Vlasnik pekare u Nikšiću snizio cijenu hljeba

Vlasnik pekare u Nikšiću La Montenegro Osman Olaj, nakon uvođenja privremenih mjera, riješio je da u svom prodajnom objektu spusti cijenu hljeba.

Dok inspekcije prate da se cijene raznih artikala ne povećaju, u ovoj pekari su donijeli odluku da makar malo izađu u susret svojim mušterijama.

„Od samog početka, tačnije od prije sedam dana, riješili smo da spustimo cijenu hljeba i koliko-toliko izađemo u susret našim sugrađanima. Svjesni smo da će ova teška situacija proizvesti mnogo nepopularnih mjera, pa smo eto mi odlučili da za deset centi spustimo cijenu hljeba i na taj način pokažemo neku vrstu solidarnosti. Težak je trenutak za sve, ali mislim da samo treba da budemo od pomoći jedni drugima jer je to neophodno u ovom trenutku“, ističe Olaj za portal Onogošt.

Iako su mnogi građani požurili da nabave zalihe brašna, vlasnik pekare kaže da oni nemaju problema sa nabavkom i da se proizvodnja neće smanjivati.

„Pa naši snabdjevači nam brašno dostavljaju kao i ranije, tako da mislim da ga neće nedostajati ni u narednom periodu. Radimo istim intezitetom kao i ranije, samo što se moramo i mi pridržavati novih mjera pa se na ulazu mora poštovati red, tako da u objekat može da uđe samo jedan kupac. Ipak, hljeba bude za sve“, ističe on.

Ovo svakako nije jedina akcija ove pekare, koja intezivno sarađuje i sa Narodnom kuhinjom, kao i sa Dnevnim centrom za djecu ometenu u razvoju.

Foto: Onogošt

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.