U Crnoj Gori još pet novih slučajeva zaraze virusom korona, ukupno 52
Ilustracija

IJZ

U Crnoj Gori još pet novih slučajeva zaraze virusom korona, ukupno 52

Institut za javno zdravlje (IJZ) potvrdio je još pet slučajeva korona virusa u Crnoj Gori. Time je broj oboljelih u našoj zemlji porastao na 52.

“Od jučerašnjeg presjeka u 18h, analizano je 25 uzoraka. Novi korona virus je potvrđen kod pet osoba, dok je kod  20 nalaz negativan”, saopšteno je iz Instiituta za Javno zdravlje.

U Crnoj Gori sad imamo ukupno 52 inficiranih novim koronavirusom.

Kako je ranije saopšteno iz Instituta, na bolničkom liječenju nalazi se sedam pacijenata koji su hospitalizovani u Kliničkom centru Crne Gore i svi su trenutno stabilnog zdravstvenog stanja.

U Crnoj Gori je prije nekoliko dana dana registrovan i prvi smrtni slučaj od korona virusa.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.