Sjeverna Makedonija: Potvrđeno jos 12 novih slučajeva koronavirusom, ukupan broj 148
Ilustracija

Sjeverna Makedonija: Potvrđeno jos 12 novih slučajeva koronavirusom, ukupan broj 148

U Sjevernoj Makedoniji registrovano je 12 novih slučajeva koronavirusa, pa je ukupan broj dijagnostikovanih pacijenata u utorak do podne iznosio 148, objavio je ministar zdravlja Venko Filipče.

Kako je naveo na svom Fejsbuk profilu, u posljednja 24 sata u Skoplju je potvrđeno sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u Kumanovu pet.

U Skoplju je do sada registrovano 88 slučajeva zaraze koronavirusom, u Debru 40, u Kumanovu osam, u Štipu sedam, u Kavadarcima i Ohridu po dva i u Gostivaru jedan.

U Sjevenoj Makedoniji su od ukupnog broja dijagnostikovanih pacijenata zaraženih koronavirusom do sada dvije osobe preminule, dok je jedan pacijent izliječen, prenosi Beta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.