Hrvatska: Broj zaraženih koronavirusom porastao na 361
Ilustracija

Hrvatska: Broj zaraženih koronavirusom porastao na 361

Ministar zdravlja Hrvatske Vili Beroš saopštio je da je ukupan broj zaraženih koronavirusom porastao na 361, što znači da je 46 osoba imalo pozitivan test na korona virus.

"Iskreno, očekivali smo više pa smo zadovoljni tim brojem. Jednom bolesniku je stanje lošije pa imamo šest osoba na respiratoru", rekao je Beroš na konferenciji za novinare Štaba za civilnu zaštitu Hrvatske, prenosi HRT.

Ministar policije Davor Božinović rekao je da, iako je pao snijeg, nije vrijeme za igru na snijegu i ponovio da su naredbe i dalje na snazi, a to se posebno odnosi na djecu.

Do sada je pozitivno testirano 15 ljekara specijalista iz bolnica, jedan ljekar porodične medicine, četiri specijalizanta i tri medicinske sestre.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.