Kosovo: Još dva slučaja koronavirusa, ukupno 35
Foto: rrokum.tv

Kosovo: Još dva slučaja koronavirusa, ukupno 35

Nacionalni institut javnog zdravstva Kosova (NIJZ) objavio je danas da su otkrivena dva nova slučaja koronavirusa, čime je broj zaraženih povećan na 35 slučaja.

Izvršeno je testiranje 20 osoba, od kojih su dva bila pozitivna - radi se o osobi iz sela Petrovo u opštini Štimlje, staroj 44 godine i jednoj iz Prištine staroj 39 godina.

Ministarstvo zdravlja i NIJZ pozvali su građane da se pridržavaju savjeta, da ne izlaze napolje bez potrebe, da održavaju razdaljinu od najmanje dva metra i da redovno peru ruke.

Prvi smrti slučaj na teritoriji Kosova zabilježen je u nedjelju, prenosi Beta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.