U Srbiji zaraženo još 27 osoba, ukupan broj oboljelih 249
Ilustracija

U Srbiji zaraženo još 27 osoba, ukupan broj oboljelih 249

U Srbiji su do 15 časova 23. marta 2020. godine registrovana ukupno 249 potvrđena slučaja KOVID- 19.

Od poslednjeg izvještaja do 15 časova, 23. marta 2020. godine testirani su uzorci 61 osobe od kojih je 27 pozitivno i 34 negativno na novi korona virus.

Od 27 potvrđenih slučajeva od poslednjeg izvještaja, njih 19 je hospitalizovano, stabilnog opšteg stanja, dok njih 8 ima lakšu kliničku sliku i nalaze se u kućnim uslovima,prenosi Telegraf.

Do 15 časova 23. marta 2020. godine, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirane su ukupno 822 osobe koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Podsjetimo, u petak, 20. marta, u Srbiji je zabilježen prvi smrtni slučaj od KOVID-19. Riječ je o muškarcu starom 59 godina iz Kikinde koji je preminuo u Kliničkom centru Vojvodine.

Takođe, u nedjelju je, kako je saopštio ministar zdravlja Zlatibor Lončar, na Infektivnoj klinici u Beogradu od korona virusa preminula ženska osoba stara 92 godine.

Policijski čas je produžen i traje 12 sati - od 17 do 5 časova.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.