Opšta bolnica „Danilo I“ na Cetinju dobila novi respirator
Foto: Prijestonica Cetinje

Donacija kompanije Glosarij

Opšta bolnica „Danilo I“ na Cetinju dobila novi respirator

Kompanija „Glosarij“ donirala je danas Opštoj bolnici „Danilo I“ na Cetinju respirator, vrijedan oko 20 hiljada eura, koji će dodatno unaprijediti zdravstvenu uslugu u najstarijoj bolnici u državi.

Prijestonica Cetinje objasnila je da je bolnica „Danilo I“ do sada je posjedovala jedan respirator, a u nabavku novog Prijestonica i kompanija „Glosarij“ ušli su i prije zvaničnog širenja koronavirusa u Crnoj Gori.

"U ime građana Prijestonice Cetinje želim da se zahvalim kompaniji Glosarij i njenom vlasniku Branislavu Branu Martinoviću na vrijednoj donaciji. Nije prvi put da gospodin Martinović pomaže svoj grad, a komapniji Glosarij da bude društveno odgovorna“, kazao je gradonačelnik Aleksandar Kašćelan", saopšteno je u Prijestonici.

Oni su dodali da se uvijek pamte oni koji su se u vremenima iskušenja izdvojili po dobročinstvima, te da ne sumnjaju da će i Cetinjani znati da cijene humani gest kompanije „Glosarij“.

I direktorica Bolnice „Danilo I“ Sonja Radojičić zahvalila se kompaniji „Glosarij“ i njenom vlasniku  Branislavu Martinovuću na donaciji.

"Iskreno se zahvaljujemo na vrijednoj i neophodnoj donaciji, koja ja dodatni stimulans za naporan rad i trud koji planiraju i žele da ulože zdravstveni radnici cetinjske bolnice kako bi se uspješno izborili sa novonastalom virusnom epidemijom zajedno sa svim kolegama u državi“, zaključila je ona.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.