Albanija: Još četiri osobe umrle od korona virusa
ilustracija

Albanija: Još četiri osobe umrle od korona virusa

Broj smrtnih slučajeva od korona virusa u Albaniji povećan je na pet, javili su albanski mediji.

Peta žrtva je 61-godišnja žena, koja je godišnjakinja iz Tirane, koja je bila nekoliko dana na respiratorima.

Uprkos naporima ljekara, ona nije uspjela da preživi jer je imala i neke druge bolesti, javio je Top Čenel.

Albanija je, prethodno danas prijavila da su još tri osobe umrle od korona virusa.

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je da je jedan 71-godišnjak umro kasno sinoć, dok su jutros preminuli jedan 43-godišnjak i jedan 61-godišnjak.

Potvrđeno je da je 89 osoba zaraženo, prenosi Beta.

Zemlja nije prijavila nijedan slučaj zaraze prije dvije nedelje i tada je saopštila da očekuje porast broja zaraženih ove sedmice.

Albanija je u međuvremenu u zatvorila granice i ukinula javni i privatni saobraćaj. Zatvorene su škole, ugostiteljski objekti i sve prodavnice osim prehrambenih i apoteka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.