Više hotela određeno za sprovođenje mjere karantina
Zgrada Vlade

Više hotela određeno za sprovođenje mjere karantina

Vlada Crne Gore je danas, bez održavanja sjednice, na osnovu pribavljenih saglasnosti većine članova Vlade, donijela Odluku o prihvatanju ponude se pojedini hoteli ustupe Ministarstvu zdravlja za potrebe sprovođenja mjere karantina.

To su objekti Hotela „Holiday Villages Motenegro“ u Ulcinju, Hotela „Castellastva“ u Petrovcu, Hotela „Lighthouse“ Igalo i Hotela „Voco“ („Verde“) iz Podgorice.

Kako je saopšteno mjere karantina u njima će se sprovodite bez naknade.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.