I dalje crni bilansi u Italiji: 651 osoba preminula u posljednja 24 časa
Ilustracija

I dalje crni bilansi u Italiji: 651 osoba preminula u posljednja 24 časa

U Italiji je danas od posljedica koronavirusa preminula 651 osoba, a ukupan broj preminulih u toj zemlji sada iznosi 5.476.

Broj novih slučajeva zaraze iznosi 5.560, a ukupan broj zaraženh je veći od 59 hiljada, od kojih više od 46 hiljada predstavlja aktivne slučajeve.

U Italiji je od virusa Covid-19 oboljelo ukupno 59.138 osoba, odnosno broj novooboljelih je porastao za 10,4 odsto, što je najmanji porast od kada je bolest buknula u toj zemlji 21. februara, prenosi Rojters.

Od ukupnog broja zaraženih, od virusa je ozdravilo 7.024 osoba, a na intenzivnoj njezi se još nalazi 3.009 osoba.

Najviše je pogođen region Lombardije, gdje je zabilježeno 3.456 smrtnih slučajeva i 27.206 zaraženih osoba.

Subota je bila najteži dan za ovu mediteransku zemlju kada su preminule 793 osobe.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.