Janjušević: Shvatite ozbiljno vapaj zdravstvenog sistema i ostanite doma
Zdravko Janjušević

Janjušević: Shvatite ozbiljno vapaj zdravstvenog sistema i ostanite doma

"Ovim putem se obraćamo cjelokupnoj crnogorskoj javnosti da pod hitno kao poslednju opomenu shvatimo pregalačke napore i bukvalno rečeno vapaje zdravstvenog sistema da treba da poštujemo upustva i da smo disciplinovaniji", naveo je u otvorenom pismu predsjednik Bjelopoljskog demokratskog centra Zdravko Janjušević.

"U ovim mukotrpnim danima kada su veliki zdravstveni sistemi pali na koljena mi se viteški nosimo sa svjetskom pošasti. Zato moramo odati priznanje našim hrabrim herojima, našim ljekarima i svim zaposlenima u zdravstvenom sistemu Crne Gore", istakao je Janjušević.

Oni podržavaju i napore svih institucija koje se bore da daju maksimum doprinosa borbi za očuvanje života i zdravlja građana Crne Gore.

"Danas kada nam se ova strašna pošast nadvila nad glavama treba da smo jedni uz druge, treba da poštujemo i cijenimo napore naših institucija, da ostavimo govor mržnje i podjele po strani", kazao je Janjušević.

Pozivao je sve građane da društvene mreže iskoriste kao kanal informisanja i komunikacije, a da teške riječi i međusobe napade i trvenja ostave za neka bolja dokonija vremena.

"Napominjem da su društvene mreže preplavljene raznim komentarima i teorijama te iz tog tazloga moramo biti oprezni i obazrivi na sve što nam je na taj način plasirano.Poštovani građani moramo niti zahvalni i našim medijima koji su više nego ikada dali doprinos informisanju građana Crne Gore. Iz svega iznijetog vas pozivam da se pazite dezinformacija i da pratimo instrukcije državnih institucija, a da nam sredstva informisanja budu domaći mediji. Zajedničkim snagama možemo učiniti dosta, spasiti sebe i druge. Zato Ostani doma", poručuje Janjušević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.