IDEA kao dodatnu mjeru zastite postavlja pleksiglas pregrade
Foto: IDEA

IDEA kao dodatnu mjeru zastite postavlja pleksiglas pregrade

U svim IDEA prodavnicama postavljaju se providne pleksiglas pregrade na kasama, kao dodatna mjera zaštite potrošača i zaposlenih od širenja virusa, saopšteno je iz te kompanije.

Kompanija Mercator-CG, u sklopu koje posluju IDEA prodavnice, donijela je ovu odluku sa ciljem da, kako tvrde, obezbijedi veću sigurnost i bezbjednost kako svojih zaposlenih, tako i kupaca i na taj način olakša poštovanje socijalne distance i dodatno doprinese sprečavanju širenja koronavirusa u Crnoj Gori.

"Pored propisanih mjera zaštite koje sprovodimo u svim IDEA prodavnicama, odlučili smo smo se na ovu dodatnu mjeru da bismo zaštitili kako svoje zaposlene, tako i potrošače. To je ujedno naš način da na djelu pokažemo svu posvećenost zaštiti zdravlja svih nas", saopšteno je iz kompanije Mercator-CG.

Navode da su zahvalni potrošačima što što zajedno brinemo jedni o drugima.

"U svim IDEA prodavnicama sprovode se sve propisane mjere, pa su, između ostalog, postavljene naljepnice na udaljenosti dva metra, kako bi se potrošači brže orijentisali. Takođe, na ulazu su postavljeni i dozeri sa sredstvima za dezinfekciju ruku, a u svim prodavnicama definisan je i broj potrošača koji, u zavisnosti od kvadrature objekta, može biti u isto vrijeme unutra", zaključeno je u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.