Osoba kojoj je određena samoizolacija narušavala javni red i mir
Foto: Ilustracija

Uprava policije

Osoba kojoj je određena samoizolacija narušavala javni red i mir

Policija u Plavu danas procesuirala lice koje je uprkos izrečenoj mjeri samoizolacije napustilo adresu predviđenu za sprovođenje mjere i narušavalo javni red i mir.

"M.Lj. (20), je danas, 21. marta oko 02,30 časova u porodičnoj kući S.Š. u Plavu verbalnim i fizičkim konfliktom sa D.J. (21) narušio javni red i mir. Sumnja se da je M.Lj. staklenom flašom nanio laku tjelesnu povredu oštećenom D.J.", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se dalje navodi, za M.Lj. je od strane Uprave za inspekcijske poslove donijeto rješenje o samoizolaciji utrajanju od 14 dana kada je doputovao u Crnu Goru iz SR Njemačke.

"Ovo lice je postupilo suprotno naredbi Ministarstva zdravlja za preduzimanje privremenih mjera za sprečavanje i unošenja u zemlju, suzbijanje i sprječavanje korona virusa. Protiv M.Lj. biće podnijeta krivična prijava zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti. Nadležni Zdravstveno – sanitarni inspektor je donio za ovo lice rješenje o karantinu i trenutno se sprovodi na lokaciju predviđenu za karantin", navodi se u saopštenju UP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.