Tragedija u Beogradu: Šest osoba stradalo u požaru
Foto:Novosti

Tragedija u Beogradu: Šest osoba stradalo u požaru

Šest osoba je stradalo, a šestoro povrijeđeno u požaru koji je izbio u stambenoj zgradi na Novom Beogradu.

Požar je izbio na sedmom spratu nakon čega se proširio na osmi sprat zgrade u Bulevaru Milutina Milankovića. Vatrogasci su primili poziv jutros oko 4.10, javlja Rts.

Na teren je izašlo 11 vatrogasnih vozila sa 30 vatrogasaca.  U toku je dogašivanje požara.

Zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da je jedan vatrgasac zadibio opekotine dok je stariju ženu iznosio iz stana zahvaćenog požarom. 

"U ovom trenutku je najvažnije da ne bude novih žrtava. Ne sjećam se kada se poslednji put dogodio požar sa ovoliko mrtvih - strašno. Sve je navodno počelo iz jednog stana u kojem živi stariji čovjek i sada kada smo uglavnom u stanovima trebalo bi da vodimo računa o električnim uređajima, da ih ne ostavljamo uključene i da budemo oprezniji. Ovo je užasna tragedija", rekao je Vesić.

On je dodao da još uvijek nije napravljen bilans kompletne štete, da će se vidjeti šta će na kraju biti utvrđeno i naglasio da će Grad i opština pronaći način da pomognu ljudima koji su pogođeni ovom tragedijom.  

Istraga je u toku. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.