Pljačka prodavnice u Beranama, radnica otjerala naoružane razbojnike metlom
Ilustracija

Pljačka prodavnice u Beranama, radnica otjerala naoružane razbojnike metlom

Osnovni sud u Beranama je potvrdio optužnicu podnijetu protiv okrivljenog iz Berana zbog krivičnog djela razbojništvo u pokušaju.

Optužnicom je predstavljeno da je okrivljeni  13. februara 2018. godine, oko 20.13 časova, u naselju Pešca, opština Berane, zajedno sa pomagačem, prijetnjom da će neposredno napasti na život i tijelo vlasnice objekta, pokušali da uzmu tuđu pokretnu stvar.

Okrivljeni su prije ulaska u prodajni objekat bacio je kišobran iz ruke i sa fantomkama i kapuljačama od jakni na glavama ušli u prodajni objekat vlasništvo oštećene i  okrivljeni sa kuhinjskim nožem, a drugo lice sa pištoljem NN marke.

“Okrivljeni držeći nož sa okrenutom oštricom ka napadnutoj, istoj kazao ‘pljačka, daj pare, dok je drugo lice sa pištoljem u ruci bilo iza njega, u kom trenutku je oštećena sa metlom zamahnula u pravcu okrivljenog, kada su obojica počeli da bježe. U jednom trenutku okrivljeni se okrenuo i sa istim nožem krenuo u pravcu oštećene, koja je nastavila da maše metlom ispred njega. Oštećena je uspjela da ih otjera, da bi kada su došli do polovine prodajnog objekta i ponovo se vratili oštećena sa istom metlom više puta zamahuje u njihovom pravcu, kada bježe van prodajnog objekta i udaljavaju se sa lica mjesta”, navodi se u optužnici. 

 

Izvor: Vikend novine

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.