Srbija: Policajac iz Jagodine uhapšen zato što je pomogao 80-godišnjaku da iz samoizolacije ode u banku
Ilustracija

Ugrozio javno zdravlje

Srbija: Policajac iz Jagodine uhapšen zato što je pomogao 80-godišnjaku da iz samoizolacije ode u banku

Policajac S.C. uhapšen je zbog sumnje da je osamdesetogodišnjem sugrađaninu omogućio kretanje na javnom mjestu uprkos mjeri samoizolacije koja mu je izrečena po povratku u zemlju i na taj način zloupotrebio službeni položaj, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Sumnja se da je uhapšeni policajac iz Jagodine S. C. po povratku sa posla, u policijskoj uniformi, svog sugrađanina otpratio od kuće do jedne banke u Jagodini, prenosi RTS.

Na upozorenje službenika i insistiranje da osamdesetogodIšnji muškarac napusti prostorije banke, S. C. je, kako se sumnja, zaposlene u banci doveo u zabludu da je tom muškarcu dozvoljeno kretanje u pratnji policije i da je njemu povjereno da to uradi.

Na taj način, S. C. je muškarcu omogućio da obavi novčanu transkaciju čime je doveo u opasnost zdravlje drugih ljudi.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.