Podgorička URA donirala svoje zarade: Borba protiv koronavirusa mora biti prioritet
Odbornici podgoričkog odbora Građanskog pokreta URA

Podgorička URA donirala svoje zarade: Borba protiv koronavirusa mora biti prioritet

Odbornici podgoričkog odbora Građanskog pokreta URA, Luka Rakčević, Milena Vuković, Zoran Mikić i Marija Radulović, donirali su svoje odborničke zarade Nacionalnom kooordinacionom tijelu za zarazne bolesesti, zarad efikasnije borbe protiv Korona virusa.

Oni su o tome obavijestili predsjednika Skupštine Glavnog grada Đorđa Suhiha, ali i pozvali ostale odborničke klubove i gradske funkcionere da isprate primjer i doniraju novčana sredstva.

"Nadamo se da će i sve ostale političke partije i odbornički klubovi, kako u Glavnom gradu, tako i u drugim opštinama, ispratiti ovaj primjer i donirati novac, koji će biti utrošen na efikasniju borbu protiv Korona virusa", ukazala je podgorička URA.

Uporedo sa ovom donacijom, svi odbornici cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA su takođe donirali svoje odborničke zarade.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.