Indira ne odustaje od treninga ni u karantinu, zajedno sa svojim suprugom vježba i poziva ljude da im se priključe
Indira Levak

Indira ne odustaje od treninga ni u karantinu, zajedno sa svojim suprugom vježba i poziva ljude da im se priključe

Indira Levak ne odmara ni u karantinu. Poznata hrvatska pjevačica sa svojim suprugom Miroslavom Levakom odlučila je dane da provodi radeći na svom izgledu i formi.

Da je kondiciju i liniju moguće da održavaju i kod kuće, oni dobro znaju, ali sada je par svoja iskustva odlučio da podijeli javno i da pomogne ljudima da se lakše nose s tjeskobom koju može da izazove samoizolacija ili izbjegavanje socijalnog kontakta s drugim ljudima.

“Idemo zajedno da vježbamo kod kuće! Dragi moji, nemojte da klonete duhom, nikada nam nije bilo potrebnije da se okrenemo  sebi i da radimo na duhu i tijelu! A to je najlakše vježbanjem”, poručila je Indira uz 10-minutnu snimku treninga.

Iako trening traje samo deset minuta, Miroslav je otkrio da nije nimalo lagan.

“Pokušaćemo da radimo sve mišićne grupe, potrebno vam je dva kvadrata kući, parket i neka prostirka da vam ne bude hladno”, pojasnio je u uvodu pa dodao da je njegov trening namijenjen svim dobnim grupama.

“Neće biti nikome preteško, a ni prelagano, bitno je da budemo fit i najljepša nacija što i zaslužujemo”, kazao je pa se bacio na posao.

Svaka vježba koju je pokazao izvodi se 20 sekundi. Sve počinje zagrijavanjem koje ne smijete da preskočite.

“Zagrijavanje je vrlo jednostavno. Treba da razgibate zglobove, ramena. Zagrijavanje traje dva minuta i ne ulazi u desetominutni trening. Jako je bitno disanje”, poručio je.

Trening je počeo čučnjevima, iskoracima, koracima u stranu, pa su uslijedile vježbe za zadnjicu, sklekove i trbušnjake. Miroslav je svaku vježbu detaljno pojasnio, a pjevačica je to strpljivo demonstrirala.

IndiraLevakIG

Indira sa suprugom

Izvor: Radiosarajevo.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.