Humani Stevan Jovetić uplatio 50.000 za borbu protiv koronavirusa: Proći će i ovo, radovaćemo se brzo, zajednički!
Stevan Jovetić

Visok stepen društvene odgovornosti

Humani Stevan Jovetić uplatio 50.000 za borbu protiv koronavirusa: Proći će i ovo, radovaćemo se brzo, zajednički!

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić uplatio je 50.000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu(NKT) za pomoć u borbi protiv koronavirusa.

Jovetić u pismu Nacionalnom koordinacionom tijelu navodi da ovih dana njegova porodica ion bez treptaja prate dešavanja u Crnoj Gori.

"Dozvolite mi da iskažem divljenje prvenstveno ljekarima i medicinskom osoblju, a onda svim našim divnim i ponosnim građanima Crne Gore, koji u ovom momentu pokazuju ono što nas je uvijek krasilo kada je teško: odmjerenost, dosljednost i solidarnost, pokazuju snagu našeg jedinstva i snagu da svi igramo za nacionalni tim. Proći će i ovo.Radovaćemo se brzo, zajednički! U sportu i životu", poručio je naš uspješni fudbaler.

ETiK6KiXgAEQD9c

Nacionalno koordinaciono tijelo zahvalilo je Jovetiću  na donaciji, podršci, lijepim riječima, patriotizmu i na svemu što je učinio pokazujući, iako daleko od Crne Gore, visok stepen društvene odgovornosti.

"Ovo nam daje snagu i obavezuje! Mi iskazujemo divljenje prema Tebi i Tvojim postupcima", poručuju iz NKT.

Podsjećamo, juče je i naš fudbaler Stefan Savić preko Koordinacionog tijela nabavio dva respiratora za potrebe bolnica u Beranama i Bijelom Polju, a Domu zdravlja u rodnom Mojkovcu donirao je pet hiljada eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.