Pivara Trebjesa donirala 10 hiljada eura KCCG
Ilustracija

Za nabavku neophodne medicinske opreme

Pivara Trebjesa donirala 10 hiljada eura KCCG

Pivara "Trebjesa" podržaće zdravstveni sistem u borbi sa epidemijom koronavirusa donacijom deset hiljada eura za nabavku neophodne medicinske opreme, saopšteno je iz kompanije.

"Donacija će biti odmah realizovana, uplatom novca na žiro-račun Kliničkog centra Crne Gore (KCCG)", navodi se u saopštenju.

Iz Pivare su kazali da je KCCG zdravstvena ustanova koja će ipak podnijeti najveći dio tereta u ovoj situaciji, koja sve jednako pogađa.

"Želimo da njihovo osoblje ostane zdravo i da im zajednički pomognemo u nabavci svega što je neophodno da se što prije izborimo sa koronavirusom", saopšteno je iz Pivare.

Iz kompanije se pridružuju apelima o održavanju lične higijene, poštovanju socijalne distance i razmaka od dva metra između osoba, ostanku kod kuće i obaveznom informisanju kod relevantnih institucija, Instituta za javno zdravlje i Ministarstva zdravlja.

"Sve ove poruke blagovremeno dijelimo i sa našim zaposlenima. Za većinu njih omogućili smo rad od kuće, poštujući propisane mjere", naveli su iz Pivare.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.