Srpska Alternativa: Pozdravljamo aktivnosti Vlade CG i svih nadležnih zdravstvenih institucija u borbi protiv pandemije koronavirusa
Srpska alternativa

Srpska Alternativa: Pozdravljamo aktivnosti Vlade CG i svih nadležnih zdravstvenih institucija u borbi protiv pandemije koronavirusa

Srpska Alternativa pozdravlja aktivnosti Vlade Crne Gore i svih nadležnih zdravstvenih institucija u borbi protiv pandemije koronavirusa u našoj zemlji, saopšteno je iz te partije.

Iz Srpske Alternative navode da crnogorski zdravstveni sistem pokazuje visok stepen spremnosti da adekvatno odgovori na novonastalu situaciju izazvanu pojavom virusa COVID-19, što ohrabruje građane da ćemo kao odgovorno društvo svjesno trenutka u kojem se nalazimo, uspješno prebroditi jedan od najtežih perioda u našoj novijoj istoriji.

"Srpska Alternativa posebnu zahvalnost odaje zaposlenima u Ministarstvu zdravlja, IJZ i svim medicinskim radnicima, koji su veoma stručno i odgovorno pristupili rješavanju ovog problema, kao i ostalim državnim organima koji u svojim domenima daju ogroman doprinos sprječavanju negativnih posledica po građane", kazali su iz ove partije.

Iz Srpske Alternative takođe podržavaju sve mjere i naredbe koje ovih dana izdaje Koordinacioni tim na čelu sa premijerom Markovićem, koje se moraju implementirati kako bi se sačuvalo zdravlje naših građana, na koje apelujemo da se striktno pridržavaju svih uputstava.

"Crnoj Gori nikada nije bilo potrebnije jedinstvo, pa ovom prilikom treba da svi bez obzira na političku, nacionalnu i svaku drugu pripadnost, pokažemo da smo složni i jedni drugima najbliži kada je najteže, te zajedničkim snagama pobijedimo ovu pošast", poručili su iz Srpske Alternative.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.