Novih 16 slučajeva koronavirusa u Republici Srpskoj
Ilustracija

Broj zaraženih porastao na 45

Novih 16 slučajeva koronavirusa u Republici Srpskoj

U Republici Srpskoj registrovano je 16 novih slučajeva koronavirusa, čime je ukupan broj zaraženih porastao na 45.

To je saopštio večeras ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

On je na konferenciji za novinare posle sednice Republičkog štaba za vanredne situacije rekao da je testirano 50 uzoraka, od kojih je 16 pozitivno na virus korona.

Prema njegovim rečima, u pitanju je deset žena i šest muškaraca, a niko od njih nije životno ugrožen, prenosi RTRS. U Republici Srpskoj se trenutno pod zdravstvenim nadzorom nalazi 9.850 osoba koje su doputovale iz područja zahvaćenih virusom korona.

Iz zdravstvenog nadzora izašlo je ukupno 330 osoba.

Ranije danas u Federaciji Bosne i Hercegovine potvrđena su dva nova slučaja koronavirusa, tako da su u celoj BiH zaražene 64 osobe, prenosi Tanjug.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.