Hotel Premier na raspolaganju Kliničkom centru
Ilustracija

Kompanija Cijevna Komerc

Hotel Premier na raspolaganju Kliničkom centru

Kompanija Cijevna Komerc stavila je na raspolaganje Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) kompletne smještajne kapacitete hotela “Premier”, kao svoj doprinos u spriječavanju širenja koronavirusa.

Iz KCCG su kazali da je hotel prenamijenjen za potrebe zaposlenih KCCG, koji su angažovani u novonastaloj situaciji pojave bolesti.

Tim povodom direktor KCCG Jevto Eraković zahvalio se kompaniji, a naročito zaposlenima hotela, koji je vrijedan poštovanja.

„Veliko mi je zadovoljstvo da se ispred KCCG-a, zahvalim kompaniji Cijevna Komerc koja je prva prepoznala značaj podrške ustanovi u smeštajnim kapacitetima“, istakao je Eraković, prenosi Mina.

Kompanija je, kako je rekao, ponudila smještaj ljekarima KCCG-a, koji će biti značajno opterećeni i na taj način omogućila period odmora, koji će im biti neophodan.

„To je veoma važno za nesmetan rad KCCG u periodu koji slijedi, a zaposleni izražavaju veliku zahvalnost i želju da Cijevna Komerc i dalje nastavi uspješnu profesionalnu priču“, zaključio je Eraković.

Direktor Cijevna komerca Ranko Petrović kazao je da je njihova kompanija KCCG-u ustupila sve što je mogla da ponudi i da stoji na raspolaganju i ubuduće.

On se zahvalio zaposlenima hotela, koji su, kako je naglasio, u ovom trenutku prihvatili da rade i budu na usluzi zdravstvenim radnicima.

„Želim iskreno da se zahvalim osoblju hotela koji su se složili da podrže ovaj projekat pod ovim uslovima“ kazao je Petrović.

Menadžment kompanije i svi zaposlenih hotela zaslužuju poštovanje što su prepoznali značaj brige o zdravstvenim radnicima, koji su trenutno najopterećeniji i izloženi najvećem riziku.

„To je najbolji dokaz da smo u borbi za zdravlje crnogorskog naroda svi na istom zadatku, jedinstveni i bezrezervno posvećeni“, poručili su iz KCCG-a.

Mina

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.