Pretresi u PG: Oduzet kriptovani telefon, kokain, i 4 050 eura
Ilustracija

Pretresi u PG: Oduzet kriptovani telefon, kokain, i 4 050 eura

Policija je juče, kroz akciju kodnog naziva „Grupa” rasvijetlila teško krivično djela iz oblasti požara i eksplozija izvršenog na štetu službenika UIKS-a S.B. i procesuirali dva lica koja su nalogodavci i dva saizvršioca u ovom krivičnom djelu dok je jedna osoba zbog ovog djela lišena slobode ranije.

Za ovo djelo kako je saopšteno iz Uprave policije su osumnjičeni Z.P, M.E, S.M, M.D. i N.C.

Policija je juče izvršila pretrese prostorija koje koriste Z.P, M.D. i N.C. na sedam lokacija, a na osnovu naredbe nadležnog sudije za istragu.

"Pretresom prostorija koje koristi Z.P. policija je pronašla i oduzela sredstva komunikacije, od kojih je jedno bilo sa visokom kripto zaštitom, opojnu drogu kokain i novac u iznosu od oko 4050 eura. Sumnja se da pronađeni novac potiče iz izvršenja krivičnih djela", saopšteno je iz Uprave policije.

Protiv Z.P. je podnijeta i krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.